12.23.2014

de wens van Bjorn


De Progeria Family Circle wil in de zomer van 2015 graag een progeriareünie in Nederland organiseren. Het is de hartewens van Bjorn, het enige progeriapatiëntje in Nederland. Hij zou zijn Europese lotgenootjes heel graag uitnodigen voor een bijzonder samenzijn.

Wilt u helpen?
U kunt helpen door contact te zoeken met mogelijke sponsoren, of door een sponsoractie op te zetten. Natuurlijk kunt u ook zelf donateur worden van de Progeria Family Circle. Uw ondersteuning is heel belangrijk: alleen daarmee kunnen wij het werk van de stichting voortzetten en deze kinderen een onvergetelijke reünie bezorgen.

Wilt u ons helpen of kent u iemand die donateur wil worden? Wilt u onze stichting helpen om de bijeenkomst van 2015 mogelijk te maken? Ook met een bescheiden bijdrage zijn wij heel blij, want alle beetjes helpen!

rekeninggegevens: Progeria Family Circle - Rhenen
rekeningnummer: IBAN: NL 50 TRIO 0212 1950 77    

Wij zijn een erkende ANBI-organisatie: uw bijdrage is daarom aftrekbaar voor de belasting.
Een verklaring wordt op verzoek verstrekt door de penningmeester.

Alle donaties komen direct ten goede aan de kinderen en hun families. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie, niemand ontvangt een salaris. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Persoonlijk contact stellen wij op prijs:

algemeen contactadres: progeriafamilycircle@hetnet.nl
penningmeester: Joop van de Wiel: asbu@asbu.nl

U kunt ons ook volgen op Facebook, de Wens van Bjorn en Twitter

Alleen met uw bijdrage is het mogelijk om families met de zorg voor progeriapatiëntjes in de zomer in Nederland bijeen te brengen voor een reünie. Wilt u meehelpen om deze ouders en kinderen een plaats te bieden waar zij elkaar kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en nieuwe energie en inspiratie op te doen? Zij kijken er reikhalzend naar uit!

Lees  HIER meer over Bjorn en de acties voor de reünie van 2015